Kosmisch Internet      De vijfde dimensie      De vierde dimensie      Kracht in Balans      Tijden van omwenteling     Ontdek je eigen invloed    
     
   
Ontdek je eigen invloed - boeken - Ellen Rauh - Oth-channeling

 

Ontdek je eigen invloed

ISBN/EAN 978-90-812207-3-6

Verkoopsprijs: €14,90
Aantal pagina's: 128
Titel: Ontdek je eigen invloed
Auteur: Oth-channeling - Ellen Rauh
Uitgeverij: Ellen Rauh

  
   

Waar word jij door beïnvloed en welke invloed heb je zelf? 

De beïnvloeding bij jou als mens begint al bij de bevruchting. Bij de samensmelting verbind je je met de bloedlijnen en de familiepatronen van je ouders. Je wordt beïnvloed door familiepatronen en de normen en waarden van de maatschappij waarin je opgroeit.

Sommige patronen horen bij jou en andere heb je overgenomen uit gewoonte.

Tijdens je leven ga je jezelf aanpassen of afzetten om zo je eigen waarheid te ontdekken. Wat je ook doet, jij hebt sowieso invloed op je omgeving. Je straalt je coderingen energetisch uit en deze werken magnetisch. Zo trek je mensen en situaties aan die deze overtuigingen bevestigen. Als je dit inziet, heb je de keuze om ze te accepteren of te veranderen.

Zo ontwikkel je tijdens je leven verschillende talen, afhankelijk van je omgeving: de verbale taal, de lichaamstaal en de energetische taal. Veel spraakverwarring ontstaat door het gebruik van de verkeerde taal.

Je eigenwaarde groeit als meerdere kwaliteiten van jezelf aan bod kunnen komen; in je intermenselijke relaties, je werk of in je vrije tijd. Als je eigenwaarde jouw eigen waarheid weerspiegelt, verdwijnt de behoefte om anderen te overtuigen. Dan kan je ook accepteren dat anderen hun eigen waarheid hebben en komt er als vanzelf meer saamhorigheid. Zo kan iedereen een aanvulling en een meerwaarde zijn voor het grote geheel.

Ellen Rauh Boeken

Ellen Rauh

Ellen Rauh channelt Oth
nu ruim 17 jaar

"Channelen is voor mij een
groeiproces geweest. Na veel
jaren ervaar ik het nu als
een toegang tot een enorm
kosmisch internet."

 

Boeken:

   

Uitgeverij Ellen Rauh       Arturo Toscaninistraat 61        1311 KR Almere, Nederland      +31 036-5363256       ellenrauh.com