Kosmisch Internet      De vijfde dimensie      De vierde dimensie      Kracht in Balans      Tijden van omwenteling     Ontdek je eigen invloed    
    
   
Kosmisch Internet - inlogcodes en wachtwoorden - Oth gechanneld door Ellen Rauh - NIEUW BOEK !

 

Kosmisch Internet
inlogcodes en wachtwoorden

ISBN/EAN 978-90-812207-6-7

Verkoopsprijs: €14,90
Aantal pagina's: 148
Titel: Kosmisch Internet
Subtitel: inlogcodes en wachtwoorden
Auteur: Oth-channeling - Ellen Rauh
Taal: Nederlands en Engels
Uitgeverij: Ellen Rauh

   
  

Voor het Kosmisch Internet heb je een gebruikersnaam en wachtwoord nodig. Elk wachtwoord geeft toegang tot een andere belevingswereld. Allemaal bespiegelingen, mogelijke waarheden, zoals je met een virtual reality bril in een andere realiteit kunt stappen. Jij bent vrij om te kiezen waar je je focus op wilt leggen.

Wat vraag je je af en waar wil jij je door laten inspireren? Wil je in de realiteit stappen waarin er een soort van skype-verbinding is met iemand die de Aarde heeft verlaten? Volg je graag het gesprek met een specialist die veel weet over zielsaspecten? Wil jij in de realiteit stappen waarin wordt gesproken met het wezen van de Aarde? Zou je meer willen weten over de natuur an sich? Of wil je meer weten over sterrenstof?

Allemaal mogelijke waarheden die jij als voedend kunt ervaren, als ontroerend en misschien zelfs als confronterend. Het is maar net door welke realiteit jij je op een bepaald moment wil laten voeden, inspireren of leiden. Er is keuze te over.

 

Ellen Rauh Boeken

Ellen Rauh

Ellen Rauh channelt Oth
nu ruim 17 jaar

"Channelen is voor mij een
groeiproces geweest. Na veel
jaren ervaar ik het nu als
een toegang tot een enorm
kosmisch internet."

 

Boeken:

     

Uitgeverij Ellen Rauh     Arturo Toscaninistraat 61      1311 KR Almere, Nederland    +31 036-5363256     ellenrauh.com