Kosmisch Internet      De vijfde dimensie      De vierde dimensie      Kracht in Balans      Tijden van omwenteling     Ontdek je eigen invloed    
     
   
BOEK - De vijfde dimensie - de dimensie van de vernieuwende ideeën - Ellen Rauh

 

De vijfde dimensie
de dimensie van de vernieuwende ideeën

ISBN/EAN 978-90-812207-5-0

Verkoopsprijs: €14,90
Aantal pagina's: 176
Titel: De vijfde dimensie
Subtitel: de dimensie van de vernieuwende ideeën
Auteur: Oth-channeling - Ellen Rauh
Uitgeverij: Ellen Rauh

   
  

Een gebruiksaanwijzing om door vernieuwingen te gaan. Een gebruiksaanwijzing om te schakelen naar de volgende voor jouw nieuwe fase. Een gebruiksaanwijzing hoe je om kunt gaan met ruimere bewustzijnen en met vernieuwende ideeën – vernieuwende ideeën die voor jou alleen zijn om de grenzen van een nieuwe fase te leren kennen of die bedoeld zijn voor een ruimere evolutie en vernieuwing in maatschappelijk denken. Dit alles staat te gebeuren als het de bedoeling is dat er een nieuwe fase aanbreekt – niet eerder en niet later. Maar als er op Aarde of op een deel van de Aarde een vernieuwende fase begint, zal er altijd een lange voorbereiding aan vooraf gaan.

Als je zo kijkt naar de geschiedenis en wat er allemaal gaande is tijdens jouw leven in de wereld, kun je signalen herkennen van broeiende vernieuwing en kun je mee navigeren en begrip hebben voor de gedupeerden en begrip hebben voor de eventuele vernieuwing waar jij je niet in kunt vinden. Zo kun je afstand nemen of je engageren. Zo kun je jouw vrijheid in jouw begrenzing blijven ervaren en andere vrijheden en andere begrenzingen respecteren.

Ellen Rauh Boeken

Ellen Rauh

Ellen Rauh channelt Oth
nu ruim 17 jaar

"Channelen is voor mij een
groeiproces geweest. Na veel
jaren ervaar ik het nu als
een toegang tot een enorm
kosmisch internet."

 

Boeken:

     

Uitgeverij Ellen Rauh     Arturo Toscaninistraat 61      1311 KR Almere, Nederland    +31 036-5363256     ellenrauh.com